***

alicewaw

Koniec udawania gwiazdy
wracasz do betonowych ścian

brak szans brak marzeń – to twoje imię

gdzie są domniemani przyjaciele

nie ma ich
nigdy ich nie było

przełykasz żal
i czekasz na nich
wiedząc że nie mają zamiaru przyjść
Oceń ten tekst
alicewaw
alicewaw
Wiersz · 12 maja 2007
anonim
  • ew
    mało odkrywcze i podane zbyt dobitnie , nie ma nad czym się zatrzymać , tekst nie zatrzymuje :(

    · Zgłoś · 17 lat temu