idę prosto przed siebie,
a nie idę daleko
bo na planetę trochę większą ode mnie
nie służę do niczego
jestem złośliwością
nie jem chleba
nic nie sądzę
nie wącham kwiatów
nie patrzę na gwiazdy
nikogo nie kocham
jestem człowiekiem poważnym,
aby pamiętać,
jestem człowiekiem poważnym,
który nigdy się nie powtarza
życie jest jednostajne,
a zboże bezużyteczne
Pozdrawiam :)