schowałam się w szafie
może tutaj nikt nie przepłoszy moich myśli
nie będą musiały uciekać w popłochu
w strachu o to, że tak nierealne
schowałam się w szafie
może tutaj nikt nie zarzuci braku piątej klepki
kiedy powiem w końcu głośno
że tak bardzo boję się żyć
"może tutaj nikt nie zarzuci braku piątej klepki "
Pozdrawiam :)