Literatura

Komar (wiersz)

LiseX

wierszyk zeszytowy
-Komar to takie zwierze.
-Naprawdę? Nie wierzę!
-Poważnie! Nawet latające!
-Czy także po łące?
-Tak! Po łące też latać może.
-Chyba mi gorzej!
-Dlaczego?
-Lewa noga mnie swędzi kolego!
-To pewnie komar ugryzł cię właśnie!
Teraz w pokoju wiecznym zaśniesz!
-Czy umrę?
-Tak! Możesz szykować sobie trumnę.
-Trumnę? Aż tak źle ze mną będzie?
-No! Chyba że swędzi cię w pięcie...
-Właśnie w piętę mnie ugryzł! Czy to coś strasznego?
-Nie! To coś bardzo łagodnego!
-Czyli żyć będę!?
-Zamknij swą gębę!
Teraz mnie coś gryzie w ramię!
-Te KOMARY to są dranie!

KONIEC

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Lisek
Lisek 21 maja 2007, 21:22
kiedy dopuścicie ten wiersz?
ew
ew 1 czerwca 2007, 13:08
a wiesz .. nie dopuścimy w ogóle :) musisz podciągnąć poziom - na tym poziomie pisania się nie da , sam mówisz że to wierszyk zeszytowy
przysłano: 1 czerwca 2007 (historia)

Inne teksty autora

Liść
LiseX

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca