Mój ideał

Dorota92

Mój ideał jest tak prosty!
Ważne serce - reszta nie.
Nie chcę pisać o miłości, bo to dziwne słowo jest.
Lepiej zrobić coś na prawdę, by zostało w sercu mym,
by się nasze ręce splotły
i pozostał biały dym
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 2 głosy
Dorota92
Dorota92
Wiersz · 18 maja 2007
anonim