Literatura

Nic nie znaczące słowa (wiersz)

Dorota92

bł. ort
Nie chcę byś mi mówił o miłości,
nie przysięgaj,nie mów nic!
Bo te słowa są daremne,
nic nie wnoszą,
nie chcą być.

Bądź jak cień mój,
zawsze ze mną,obok mnie
i nie pytaj się co dalej
ja po prostu chcę tak żyć

fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 26 września 2009 (historia)

Inne teksty autora

Marsz śmierci
Dorota92
Mój ideał
Dorota92

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca