Nic nie znaczące słowa

Dorota92

Nie chcę byś mi mówił o miłości,
nie przysięgaj,nie mów nic!
Bo te słowa są daremne,
nic nie wnoszą,
nie chcą być.

Bądź jak cień mój,
zawsze ze mną,obok mnie
i nie pytaj się co dalej
ja po prostu chcę tak żyć
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Dorota92
Dorota92
Wiersz · 18 maja 2007
anonim