Jestes jak

sandra mul...

Jestes jak serce bijace we mnie
Jestes jak ogien grzejacy we dnie
Jstes jak kwiatek na polnej lace
Jestes jak swiatlo w dzien swiecace
Jestes jak gwiazda na mym niebie
I dla dego kocham ciebie
Oceń ten tekst
sandra mul...
sandra mul...
Wiersz · 19 maja 2007
anonim