Literatura

Morning at the crash site (wiersz)

Atanazy Kuryłko

bark!
When my system was closed this morning
I've tried to understand why?
real life is so unpredictible...I compare it
to all I know and use.
It's user interface lacks many features.
There was never Undo button for love.
There was never eraser for unneeded person.
I've never seen self unpacking lugage.
Where I can find cron daemon for all my family anniversaries?
My minds tries to fit into the reality and I always
realize that is not enough memory to complete this request.
Who will survive but women?
Rats, Cocrouches and few idiots?
My minds are like empty screensaver.
Please, press any key...

niczego sobie– 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Magda
Magda 15 czerwca 2006, 00:34
Hm... prawdę powiedziawszy, nie bardzo podoba mi się ten wiersz. Nie lubię takich komputerowych fiki-miki.
przysłano: 8 września 2000

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca