kilka domysłów

mała

może kiedyś,
za kilka lat
odwiedzisz mnie
przyniesiesz kilka kwiatków
i zgrabisz liście stare

może będzie też i tak,
ale dopiero za jakiś czas,
że spojrzysz na zdjęcie moje
o pożegnasz mnie
- na zawsze

może i tak będzie,
za kilka lat
teraz jestem sama
wśród wielu grobów
grobów takich jak mój
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 9 głosów
mała
mała
Wiersz · 10 września 2000
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    Łobuziara
    Fajniuśki ten wiersz

    · Zgłoś · 17 lat temu