wypluwanie pestek

Telesfor Sraczkowski

wypluwanie pestek



czerwony lekkosłodki
smak uspokojenia
gryzę delikatnie
wypluwam pestki słów
chybotliwy płomień żarówki
ogrzewa wykastrowane spełnienie
wędruję labiryntem ulic
dochodzę do nicości

(26. 07. 2004)
Telesfor Sraczkowski
Telesfor Sraczkowski
Wiersz · 3 czerwca 2007
anonim
  • Kasia
    początek fajny, a później zabłądziłeś

    · Zgłoś · 17 lat
  • estel
    co to jest wykastrowane spełnienie? :P rozumiem, że lato, wiśnie, te sprawy, ale nie podoba mi się.

    · Zgłoś · 17 lat