Trynity34
Trynity34
Wiersz · 6 czerwca 2007
anonim
  • ew
    no cóż , tym razem jestem na nie . Wydaje mi się , Trynity , że tekst trochę niedopracowany jest .. początkowo ładnie się snuje , potem nagle wtrącasz interpunkcję , niepotrzebnie , moim zdaniem .Bat na twarzy bardzo mi się nie czyta ..

    · Zgłoś · 17 lat