Jestem chory
Gangrena myśli
Nadciśnienie emocji
Dializy serca
Niedowład sumienia
Wartości zakute w gips
Spuchnięty honor
Infekcja kiczem
Sama choroba wcale nie śmiertelna
Leży samotna i kaszle płaczem
Być może umrze niedługo
Zostawi
Pustkę
Kokos
Wiersz
·
7 czerwca 2007
-
ewmam wrażenie powymyślania jakiegoś na siłę , nie ma w tym świeżości ani pomysłowości , gotowanie z uczuć albo chorowanie na uczucia , co chwilę ktoś wpada na podobny pomysł :(
-
Kokosw sumei racja - infekcja kiczem.