tylko nie Cisza
już wolę krzyk
tylko nie Cisza
wolę już szum, hałas, cokolwiek
tylko nie Cisza
tylko nie głos że
z ciszy się rodzę i w ciszę umieram
że krzyk, że człowiek, że ja
w ciszę się obrócę
Cisza
memento silentio
Cisza
i Ty
i Ona
Cisza
jak to nie masz ambicji do bycia poetą? przecież każdy ma. :P
raczej tej Ciszy nie lubisz, ale mało poetycki ten przekaz, jakiejś dynamiki mi brakuje, płynności jakiejś i dna drugiego.
swoją drogą też nie mogę wykombinować czemu białe. te tulipany. ?
pozdrawiam