Psalm `00
Prymityw,Liryk
Tyś jest mój Bóg.
Tyś jest mym posągiem
Z krzemu.
W Tobie nieomylność.
W Tobie harmonia.
Ty mi dajesz moc.
Ty mnie przepełniasz zrozumieniem.
Skarbnico wiedzy,
Wieżo z kości słoniowej,
Jednocz nas!
W imię
Odrzucenia,
Strachu
I widoku śpiących
Amen.
...
Power ON.
Prymityw,Liryk
Wiersz
·
15 września 2000