Łza spływa po policzku gdy wpatruję się w czarno-białe zdjęcie
Zazdroszczę im wspomnień,
Żałuję, że nie jestem starszy,
Jak ci co spoglądają na mnie z czarno-białego zdjęcia.
Moje marzenie?
Być na czarno-białym zdjęciu i uśmiechać się!