fotografia

Dariusz Nowak (J.D.M.)

Łza spływa po policzku gdy wpatruję się w czarno-białe zdjęcie
Zazdroszczę im wspomnień,
Żałuję, że nie jestem starszy,
Jak ci co spoglądają na mnie z czarno-białego zdjęcia.

Moje marzenie?

Być na czarno-białym zdjęciu i uśmiechać się!
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 10 głosów
Dariusz Nowak (J.D.M.)
Dariusz Nowak (J.D.M.)
Wiersz · 14 września 2000
anonim