Miłość bez przyczyny

Mariusz Morkowski

Czy to jawa ,czy też sen?
Jesteś ze mną chyba śnie
Czym ja sobie zasłużyłem że tak bardzo kochasz mnie
Czy uśmiechem?
Czy spojrzeniem?
Chyba żadną z tych tu cech?
Moje serce to ta cecha ciągle kocha,
Ciągle czeka ,aż twe usta tak soczyste,
Zaszeptaja mi do ucha kocham cie tak poprostu bez przyczyny!!!
Mariusz Morkowski
Mariusz Morkowski
Wiersz · 19 czerwca 2007
anonim