Literatura

Chciałbym być 2... (wiersz)

Mariusz Morkowski

dla kochanej madzi.............błędy
Chciałbym być poetą pisać limeryki
Chciałbym być muzykiem grać ci swe klasyki
Chciałbym być malarzem i uwiecznić cię na płótnie tak jak Leonardo boską Mone Lize
Chciałbym lecz nieumiem być jak Pan Mickiewicz pisać ci poematy jak on swe do Laury

Wzamian za te wiersze mówie tylko Kocham

Wzamian za te piosenki także mówie Kocham

Tak samo i z płótnami też ich niemaluje

Mówie tylko Kocham to co serce czuje.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 20 czerwca 2007 (historia)

Inne teksty autora

Chciałbym być 1...
Mariusz Morkowski
Miłość bez przyczyny
Mariusz Morkowski
Trwoga do samego Boga
Mariusz Morkowski

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca