mikrofon nie bywa wyłączony, tylko cicho
mówi. znudzone zajączki igrają na suficie.
zajączek znudzona minka z zajączkiem
popsuj zabawa. in extenso.
gawędy próbują przerysować się
prostymi liniami. radykalnie nabrzmiewa
każdy gest tej nocy młodej
nie do wyleczenia. wiadomo:
salony kłamią, kuluary mówią prawdę.
musi istnieć imperatyw konstelacji,
przecież pop-art zapuszkował komety.
krąg się obraca na czyjąś korzyść wciąż
się nabiera na starą sztuczkę
z wodą w ustach. garderoba skóry,
rozchwiany kadr, klatką do siebie.
kurtuazja. kurtyna. kurtyna.
a mogę dać gwiazdkę? :)
przemawiajaco
gleboko
i jak dla mnie amatorki - bardzo dobrze :)
gratuluje,
wysmienity