Ciszą milczącą biegiem zdarzeń
Krzycząc w pustkę echo nie istnieje
Iluzja istnienia
Być nie będąc
Chcieć nie chcąc musieć
Żyć
Niknące trwanie
Pomaluj paznokcie jak do mnie mówisz
Sztuczne róże nie więdną nigdy
Zrób to tak, abym mogła
Nie poczuć różnicy
Gdy posłodzisz kłamstwo
gravity-of-love
Wiersz
·
23 czerwca 2007
-
estelnie wiem o czym to. coś o tym kłamstwie, ale w takim razie w ogóle nie wiem o czym początek. mam wrażenie, że wiersz składa się z paru spostrzeżeń, ale głębokości mu brak. albo ja nie umiem się tam dostać, nie wiem.