opatulił mnie zapachem w którym utonęłam z krzykiem
dochodząc, do kuchni po wrzątek
herbata już ciepła
jak sam środek ekstazy
miłosnej, piosenki słuchaliśmy długo
po spacerze siedząc na ławce
w rytmie cry
gorzki zapach milczenia
Pozdrawiam :)