Przyżeknęłam

Anonimowy użytkownik

Spotkaliśmy się po dwunastu miesiącach,
w promieniach gorącego słońca...
Ty poznałeś mnie,
choć bałam się, że nie...
Ja spojrzałam raz na Ciebie
i poczułam się jak w niebie.
Choć spojrzenie chwile trwalo,
Tobie ciągle było mało,
a gdy sie owróciłam,
tylko oczko Ci póściłam!
Choć czułam Twój wzrok,
przed siebie stawiałam kolejny krok,
lecz wciąż patrzyłeś,
dopóki za zakrętem nie zniknęłam...
Przecież wrócę... PRZYŻEKNĘŁAM!!!
anonim
Anonimowy użytkownik
Wiersz · 27 czerwca 2007
anonim
  • estel
    a co to?
    :))))))

    · Zgłoś · 17 lat
  • estel
    abstrahując od treści - błędy ortograficzne i literówki.

    · Zgłoś · 17 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    .
    PRZYŻEKNĘŁAM ......??? :/

    · Zgłoś · 17 lat