Dlaczego

Anonimowy użytkownik

Dlaczego do mnie podszedłeś?
Dlaczego meserce urzekłeś?
Dlaczego w Twe oczy spojrzalam?
Dlaczego Cię pokochałam?
Mieszkaliśmy daleko od sibie,
a tylko przy Tobie
czuje się jak w niebie.
Płaczę za Tobą w wielkiej tęsknocie...
Nie chcę dłużej czekac na chwile,
w której spojrzysz na mnie tak mile.
Spotkasz mój wzrok
i zrobisz w moja strone krok...
anonim
Anonimowy użytkownik
Wiersz · 27 czerwca 2007
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    jak nie wiecie kto to jest Łazi t sie nie wypowiadajcie

    · Zgłoś · 17 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    takse
    Łazi to gość, który podjął mądrą decyzję.
    a wiersz jest szmirą.

    · Zgłoś · 17 lat