przechodziłeś przez moje nadgarstki
nasze długie nocne spacery
wszystkie szybkie stosunki
uściski dłoni
w windzie
w kościele
na przedmieściach
pamiętasz
gry słowne z tablic rejestracyjnych
samochodów
wczoraj
wszedłeś we mnie językiem
tylko dla nas zrozumiałym
uściski dłoni
w windzie
w kościele
na przedmieściach
- jedynie ten fragment się broni