Literatura

a la Biellmann (wiersz)

Andy Anderson

właśnie sprawdzałam jak długo dam radę
kręcić się w kółko kiedy przypadkiem wpadłam
na ciebie kolejną próbę samo rozkręcenia
udaremniłeś nieśmiałym uśmiechem a teraz

wymieniasz u mnie wszystkie żarówki (to
nie to że nie potrafię albo mi się nie chciało
po prostu na co mi światło bez drugiej pary
oczu) próbuję zrobić schabowe nie wiem

tylko ile gram ma szczypta soli na szczęście
mnie oświecasz krokami po kole wychodzę
na prostą

niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ew
ew 4 lipca 2007, 07:07
piruety wśród schabu i geometria jak u Hekate ..
wyszłaś znowu na prostą , po kole . Z przyjemnością czytam Twoje pisanie :)
przysłano: 27 czerwca 2007 (historia)

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca