niepotrzebnie powtarzasz tą bladość . jedna wystarczyłaby zupełnie. miniaturki takie przypadaja mi do gustu tylko wtedy , gdy rzeczywiście pozbawione są każdego niepotrzebnego słowa. w zasadzie udało sie to Tobie. nieźle jest .
jest bardzo dobrze , rozbieranie wierszem trochę oklepane , ale w zestawieniu z poprzednimi wersami wygląda znośnie . Moim zdaniem trochę zbyt mocny tytuł , zbyt mocny w odniesieniu do treści
Podoba mi się. Bardzo mi się podoba. Słowa wcale niekamienne. Mimo tego ostatniego wersu, który mi trochę "zgrzyta", stawiam najwyższą ocenę i pozdrawiam!
S.O.
Pozdrawiam :)
serdeczne sle:)
Dziękuję za słowa.. :)
S.O.