Znowu
Wołanie o ucieczkę
Z martwą różą
sześcionogim koniem
kotem w kołowrotku
Z myślą wyrzuconą
ze wspomnieniem
w klatce piersiowej
Aby spojrzeć
na nowe jutro
z różą, koniem i kotem
i sercem
by udowodnić, że to nie kamień.
pomysl nad tym, serdeczne sle:)