ILE?

Łukasz Kolasa

Tyle ludzi dziś poznałem
Tyle ludzi w sercu miałem
Tyle ludziom zawdzięczałem

Tyle tylko wiem

Tyle ludzi wyjechało
Tyle ludzi mnie czekało
Tyle ludzi mnie kochało

Tyle tylko wiem

Tyle ludzi Ja skrzywdziłem
Tyle ludzi opuściłem
Tyle ludziom przebaczyłem

Tyle tylko wiem

Czy to mało?
Łukasz Kolasa
Łukasz Kolasa
Wiersz · 30 czerwca 2007
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    takse
    można dostać oczopląsu a w najlepszym razie niestrawności.
    zero pomysłu, zero wykonania, zero poezji. natomiast jest 13 wersowy bzdet do potęgi entej.

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • ew
    no , niestety , Łukaszu , wyliczanka - rymowanka Ci wyszła , do poezji masz jeszcze daleką drogę , ale próbuj :)

    · Zgłoś · 17 lat temu