Tyle ludzi dziś poznałem
Tyle ludzi w sercu miałem
Tyle ludziom zawdzięczałem
Tyle tylko wiem
Tyle ludzi wyjechało
Tyle ludzi mnie czekało
Tyle ludzi mnie kochało
Tyle tylko wiem
Tyle ludzi Ja skrzywdziłem
Tyle ludzi opuściłem
Tyle ludziom przebaczyłem
Tyle tylko wiem
Czy to mało?
zero pomysłu, zero wykonania, zero poezji. natomiast jest 13 wersowy bzdet do potęgi entej.