jetem sama

patrycja karyś

jetem sama w dodatku zamknięta w czterech scianach tylko bóg wie czego ja chce prosze pomusz mi
czlowieku ratuj mom dusze
czlowiek chamuj me granice
nie pozwul by mi sie cos stalo prosze
pomusz mi !!!!!!!!!!
patrycja karyś
patrycja karyś
Wiersz · 4 lipca 2007
anonim
  • patrycja karyś
    spoko powodzenia w dalszej karierze a co dalej

    · Zgłoś · 17 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    k
    super! ! ! masz talent ! ! ! :D :D:D: ha haha ha

    · Zgłoś · 17 lat
  • ew
    ręce opadają , słownika w życiu nie widziałaś czy jak ?

    · Zgłoś · 17 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    tom
    osobiste wyznanie...zastanawiające..., ale "bykom-stop" !!


    · Zgłoś · 17 lat
  • patrycja karyś
    nie przesadzajcie a czy ja morze nie miolalm przy sobie slownika

    · Zgłoś · 17 lat