Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
adria
a nuż
a nuż
adria
jezuchryste
zbierałam słowa kamienne
z ust bladych jak na rozkaz
jak lawina
jezu
chryste uchowaj
od kolejnych
a nuż przybędą
Lubię
adria
Wiersz · 9 lipca 2007
ew
mocny tekst przysypany kamiennymi słowami , modlitwa warta zapamiętania . Wielki plus za wersyfikację .
pozdrawiam :)
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
thomas
bardzo tak. bardzo osobiste. bardzo... jestem pod wrażeniem.
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
pozdrawiam :)