amaranty

slheroin

trawa u sąsiada jest zawsze bardziej zielona

Kaja była chora. w telewizji mówili jak brytyjska młodzież
bawi się w Krakowie, ciepło-

zimno było, gdy plotłyśmy bramę aż ją przewiało
na pace czerwonej strzały. zagrabiłyśmy plac żeby puścić konie
i oczy w korytarz, bo nie na wszystko miałyśmy wpływ.spieszyłyśmy się
do starej szkoły, topiłyśmy wosk na paznokcie, a na kabinach

szukałyśmy włosów, przeplatając treningi skokowe
i wy. no też.


jest jutro a ja cały czas kocham was nad brzegiem jeziora.
slheroin
slheroin
Wiersz · 14 lipca 2007
anonim
  • Marek Dunat
    no naprawdę ślicznie slheroin.
    przeplatając treningi skokowe
    i wy. - to mnie urzekło ostatecznie. chcę Ci powiedzieć ,że we ,,wschodnich biegunach,, nie odpowiedziałaś na pytanie . ładnie to tak ??

    · Zgłoś · 17 lat
  • Arek Janicki
    Jak dla mnie jednak zupełnie "przeciętnie". Nie odnajduję tu żadnej metafizycznej logiki.

    · Zgłoś · 17 lat