warszawa
w centrum pełno naszych słów
ale o wargach mowy nie ma
tylko oczy nie milczą w tym mieście
czysta przyjemność we wzroku
za obrazem ukryty
punkt przegięcia słowa
w
w
a
:)
do punktów przegięcia mam typowo matematyczny wstręt. ale punkt przegięcia słowa jest ciekawy.
pomysł z miastami jest fajny, każdy inaczej odbiera miasto, co innego z nim utożsamia. a jeszcze są przecież stereotypy, z którymi też trza się liczyć. (toruń lepszy, oczywista ;)
pozdrawiam
w
a
:)
do punktów przegięcia mam typowo matematyczny wstręt. ale punkt przegięcia słowa jest ciekawy.
pomysł z miastami jest fajny, każdy inaczej odbiera miasto, co innego z nim utożsamia. a jeszcze są przecież stereotypy, z którymi też trza się liczyć. (toruń lepszy, oczywista ;)
pozdrawiam
punkt przegięcia słowa.
Nie jestem zwolennikiem krótkich form. Ta jednak jest zupełnie sensowna.