samotność

Marek Dunat

samotność


perswadujesz mi wyobraźnię
a ja świt swój buduję
doraźnie

elokwentnie żongluję słowami
w dzień jutrzejszy znów wejdziemy
sami

mleczną drogą przechodzą niedbale
krakowianki piękne
i górale


Anathema62

Marek Dunat
Marek Dunat
Wiersz · 21 lipca 2007
anonim
  • estel
    krakowianki? phi. piękne są tylko toru... :P
    lekko i powabnie.

    ale w sumie to smutne.

    · Zgłoś · 17 lat
  • Marek Dunat
    w sumie to tak . :( miały być torunianki , ale mi się ojciec wielebny przypomniał i poprzez analogie do niektórych mówiących ,, do usłyszenia,, - oczywiście bez pokrycia zmieniłem na mieszkanki małopolski( jako stabilniejsze mentalnie) :)

    · Zgłoś · 17 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    letarg
    Rytmicznie i nastrojowo. Szkoda,że tak krótko.

    · Zgłoś · 17 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    oooo....milo znow go czytac:)
    sie mi kojarzy przyjemnie mimo smutku jego.
    mowisz stabilniejsze mentalnie?
    ja Ci pokaze za ta zgode na torunianki!sie przekonasz!;)

    · Zgłoś · 17 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    Matiz
    fajny i rytmiczny tekścik

    · Zgłoś · 17 lat
  • anonim
    zieloneciele
    i to też sobie poczytałam raz jeszcze :)

    · Zgłoś · 16 lat