Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Weronka W.
hołd
hołd
Weronka W.
skazany na bluesa
blues skazany na śmierć
death
chwile gdy pragniesz śmierci
i naprawdę umierasz
koniec
światowy end
Lubię
Weronka W.
Wiersz · 22 lipca 2007
estel
krótko zwięźle i na temat.
mi się nawet podoba, takie outsiderowskie hasełko.
ale jednak na wiersz chyba za mało.
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
Marek Durczyk
Nie . Mimo szacunku do muzyki i bluesa.
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
mi się nawet podoba, takie outsiderowskie hasełko.
ale jednak na wiersz chyba za mało.