My

Marzena

Kiedy jesteśmy razem am; C
Kiedy dotykasz mnie am; E
Czuje twje ciepło am; C
I wiem, znalazłam Cię am; E
Ref: Świat wiruje w rytmie naszych ciał C; am
Sen cudownie mija jak mijać miał C; am
Mam księcia który przy mnie jest E; am
Dał mi nowe życie dm
Dał mi jego sens G
Oceń ten tekst
Marzena
Marzena
Wiersz · 25 lipca 2007
anonim
  • iga
    po księciów to już nawet chyba disco polo nie sięga

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • estel
    dla mnie też banał. a przede wszystkim piosenka - a tu wklejamy wiersze.

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • Marek Dunat
    się zupełnie nie znam na piosenkach o miłości . dla mnie to banał jest , ale poczekam co powiedzą dziewczyny . :(

    · Zgłoś · 17 lat temu