olsztyn

adria

puste smaki jagód
kradzionych na przedmieściach
po dozwolonych godzinach
i te wszystkie noce żeby jak najwięcej
zapamiętać potem z pamięci układać
bukiety na przeprosiny
aż w końcu pokój z widokiem
na nasze szare ciała
twój wzrok na moich oczach
tysiące łóżek od siebie
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 4 głosy
adria
adria
Wiersz · 25 lipca 2007
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    Anonim z Torunia
    Bardzo ładny!

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • Anonimowy Użytkownik
    Domcia
    ja jestem za, moja poetyka!

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • Marek Dunat
    wędruję sobie po tych Twoich miastach i myślę ,że Olsztyn to dobre miejsce. :) oszczędność słów, ładny obraz. przekonuje mnie również pointa . rozmarzyłem się .

    · Zgłoś · 17 lat temu