Literatura

Przepraszam (wiersz)

Evek

...
Dziś coś ważnego mi uświadomiłaś,
Coś co sprawiło ,że prawdę zauważyłam
Przykro,że tak musiało być
Mnie sie już naprawdę nie chcę żyć
Przepraszam was za to co zrobię wkrótce
Przepraszam za to was pokrótce
Coś znów zrozumiałam lecz już z tym zyc bym nie umiała
Przepraszam Cie mamo za to co dziś zrobię
za to jaką krzywdę wyrzadzę Tobie
Przepraszam Cię siostro ,że nie zawsze byłam
Że zawsze wszystko źle robilam
Przepraszam za nerwy,i za to co zrobię
musisz poukładać dalej życie sobie
Przepraszam Przyjaciele za te chwile
kiedy byłam zła ,kiedy nie umiałam pokornie odrzec "tak"
lecz dziś za poźno naprawiać ziemskie grzechy
Dziś już za poźno idę z tej planety

fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marek Dunat
Marek Dunat 26 lipca 2007, 07:22
wpisz sobie w wyszukiwarce hasło ,, telefon zaufania dla samobójców,, . wejdz na stronkę www. poczytaj . później pochyl się nad swoim tekstem , zastanów jak on brzmi i pomyśl jaki może mieć wpływ na Twoich rówieśników . rada - jeśli chcesz pisać czytaj dużo . i jeszcze jedno - nie odchodzi sie na pokaz. wiersz odrzucam jako pozbawiony wszelkich walorów literackich, destrukcyjny, cyniczny.
iga
iga 27 lipca 2007, 14:14
"człowiek nosi w sobie większego od siebie" daj mu chwilę i może dziękując przeprosisz go za "przepraszam"
przysłano: 26 lipca 2007 (historia)

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca