Literatura

Prawda?? (wiersz)

Ewa

Prawda jest przykra
człowiek jest bez wartości
gdy nie ma czegoś
czego można pozazdrościć
prawda jest taka
ze nie znaczysz nic
gdy nie masz czegoś dla czego warto żyć
prawda jest smutna
nie chce się w nią wierzyć
za ilość i jakość człowieka da się zmierzyć
przez to co ma ,przez to co da-
przez to co podarował mu świat

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
estel
estel 26 lipca 2007, 15:16
a toś teraz prawdę objawiła.
za mało wiersza w wierszu. tylko wyświechtane frazesy.
przysłano: 26 lipca 2007 (historia)

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca