kobiet o wiek się nie pyta

iga

Chcę wystukac to SOS
tylko klawisz "o" nie chce wejśc
błądzi tak po obręczy
do podbitki mu nie wystarczy
musi sobie stanąc na głowie
i skubane wie, że nie spadnie
Tylko gdy pyzacieje, mija na łukach wyblakłe kropki
po cichu dziwi się z przezwyczajenia
że znów piegi mu przyprawiamy
punkty wyjścia
i choc wcale nie musi, ale ma w naturze
przeprasza, pamięta, że o nich zapomniał
ten zawsze sobą
dla nas
czas
em

Chcę wystukac to SOS
a stuka mi
sam wiesz
Oceń ten tekst
iga
iga
Wiersz · 27 lipca 2007
anonim
  • ew
    jak wyżej

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • estel
    "ć" też nie wchodzi. :\
    jak dla mnie jest przekombinowany. jakby za dużo słów naokoło a przecież chodzi o coś tak prostego.
    i zgrzyta mi "skubane" - ono, a cały czas rozchodzi się o "on" - taki brak konsekwencji.

    · Zgłoś · 17 lat temu