Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Grzegorz Kaczmarczyk
inny
inny
Grzegorz Kaczmarczyk
odstawiłem sen
krwistość białek
polerują powieki
w bezkształtnej cichości
troską okrywam
śpiącego chłopca
za ścianą
to samo łóżko
zapach pościeli
tylko ja
inny
od siebie
Lubię
1
Grzegorz Kaczmarczyk
Wiersz · 28 lipca 2007
Marek Dunat
bezsenność to coś co sprawia mi ból . oczywiście bezsenność niechciana. ładnie i krótko .
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
Grzegorz Kaczmarczyk
wiersz powstał (podobnie jak "ono") kilka dni po narodzinach mojego pierworodnego... teraz ma już 5 lat.
... a ja sypiam jak zabity ;-)
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
Usunięto
1
komentarz
×
Zgłoś obraźliwe treści
... a ja sypiam jak zabity ;-)