Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Grzegorz Kaczmarczyk
analiza
analiza
Grzegorz Kaczmarczyk
każdej nocy odchodzę
na sześć godzin umieram
i zmartwychwstaję
w różnych pozycjach
to nie jest trudne
tylko krzyż czasem boli
Lubię
Grzegorz Kaczmarczyk
Wiersz · 28 lipca 2007
morphina
!!brawo Grzegorz...... brawo Grzegorz!! ;]
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
Grzegorz Kaczmarczyk
... ale ja na prawdę mam problemy z kręgosłupem ;-)
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
Anonimowy Użytkownik
Ty masz problem z kregoslupem ja z "krzyzem" . wiesz...ateistka w malej wiosce ];-> . dobrze piszesz, masz u mnie mobilizujacy wysmienity . nie zawiedz . pozdrawiam !
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
Grzegorz Kaczmarczyk
się staram, ale wiesz - wychodzi różnie
pozdro
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
estel
taa. ja po sześciu nadal jestem nieprzytomna. ;)
analiza ciekawa.
pozdrawiam
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
ataraksja
Witaj Sąsiedzie :)
Miniatura - parabola. Rusza zwoje mózgowe, a ja to bardzo lubię.
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
hewka
ka tez... a wiersz udany, sen jak sen musi sie wyplesc, to taki stan gdy zapominamy:)
serdecznie pozdrawiam:)
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
Kasia
świetna miniaturka, bardzo wymowna:))
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
kaka
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
pozdro
analiza ciekawa.
pozdrawiam
Miniatura - parabola. Rusza zwoje mózgowe, a ja to bardzo lubię.
serdecznie pozdrawiam:)