baska

Barbara Nycz

Wiersz jest krótki
lecz wymony
chciałabym do Was dołączyć:)
Oceń ten tekst
Barbara Nycz
Barbara Nycz
Wiersz · 30 lipca 2007
anonim
  • estel
    literówka. :)

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    buhahahaa! grunt to efektowne wejscie;]

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • Anonimowy Użytkownik
    Anonimowy Użytkownik
    co to? :)

    · Zgłoś · 17 lat temu