wszystko co nam wspólne
nagle zlało się w jedno
przez moment przekłuwało
nie tylko na wejściu i wyjściu
przeszyciem rozgrzało do białości
dokładnie tam gdzie świeci wenus
sprowadziło na ziemię
trafiając prosto w punkt zero
aż oczy przewróciły się
w grobach powiek
przecież ty nadal na antypodach
a we mnie radość
zawiesza się jak komputer
pozdrówka :)
Pozdrowionka :)
Pozdrawiam :)
Serdeczności ślę :))
Pozdrawiam :)
a we mnie radość
zawiesza się jak komputer
bym powiedziała, że grzebiesz w moim życiorysie:)
se zabiorę jako motto na życie:)
pozdrawiam w innej odsłonie:)
Pozdrawiam :)