Dla Ciebie. :*

Marta Bee.

Każdy mój uśmiech należy do Ciebie,
Każdy mój gest jest tylko dla Ciebie,
Każdy pocałunek dedykuję Tobie.. jakże wyjątkowej osobie.
Każde serca uderzenie wyraża me istnienie
I tak wielką miłość do Ciebie..
Proszę, kochanie.. oddaj mi siebie.! :D
Oceń ten tekst
Marta Bee.
Marta Bee.
Wiersz · 4 sierpnia 2007
anonim