wine

Weronka W.

w rad-i-o nasza piosenka
ta magiczna od metauśmiechu
i dialogu chmurnych dusz

                   kilka dni godzin chwil

czekoladowe łzy

nie ma cię
  i mnie

świat się skończył
przed pierwszy pocałunkiem...

Weronka W.
Weronka W.
Wiersz · 22 września 2007
anonim
  • Marek Dunat
    takie bardzo to babskie . ew !! estel !! zróbcie z tym coś !!

    · Zgłoś · 17 lat
  • Weronka W.
    boję się ;]

    · Zgłoś · 17 lat
  • anonim
    forres
    to nie jest babskie. to jest kiepskie.
    pierwsze dwa wersy przekombinowane i komiczne.
    wers trzeci kiczowatość+ banał.
    czekoladowe łzy? bym powiedziała - grafomania.
    puenta marna. nic w tym tekście co miałoby jakąkolwiek wartość.

    no sorry.

    · Zgłoś · 17 lat
  • Marek Dunat
    a co byś powiedział Weronika , gdyby to forres była na miejscu ew. i estel ? :)

    · Zgłoś · 17 lat
  • Weronka W.
    zapytałabym co grzesznego w grafomanii...

    · Zgłoś · 17 lat
  • anonim
    forres
    proponuję wbić owo magiczne słowo w google.
    znajdziesz odpowiedź.

    · Zgłoś · 17 lat
  • Weronka W.
    sztuka pojęciem względnym. i proporcja rozumienia.

    · Zgłoś · 17 lat
  • anonim
    forres
    zgadza się. ale jakość czyni cuda. tu jakości zero. taka prawda.
    i bez złosliwości. patrz na tekst. do niego się odnoszę.

    · Zgłoś · 17 lat