kikla słów o rozczarowaniu

Anarhia

Co jesli nigdy nie pozwolilabym ci odejsc?
Czy byłbyś ciągle tym mężczyzna którego znałam?
Jeśli zostałabym
Jeśli spróbowałbyś
Jeśli tylko moglibyśmy cofnac czas...
Ale myślę, że nigdy sie nie dowiemy

Wiele dróg do pokonania
Coś z czego mozna sie cieszyć
Coś co powoduje ból serca
Każdy może je pokonać
I jeśli powiedziałabym ze możemy cofną czas
Wrócił do poczatku
Czy wykorzystałbys szanse i coś zmienił?
Jednak już za późno...
Oceń ten tekst
Anarhia
Anarhia
Wiersz · 23 września 2007
anonim
  • Marek Dunat
    popraw literówki , popraw błędy . wstaw brakujące litery . miej szacunek do czytelnika .

    · Zgłoś · 17 lat temu