Literatura

Spadająca gwiazda (wiersz)

Gibi

takie tam początki :) nie spodziewam się że komuś sie spodoba ;)
Spadająca gwiazda uderzyła mnie w głowę
i jak teraz dokończę kolorować mój obrazek ??
przecież wyszedłem tylko na chwile po czerwoną kredkę
w zeszyciku zostało tak z zielonym i niebieskim
a tam czerwony najważniejszy
skąd teraz wezmę czerwony ??
wiem położę głowę na zeszycie i będzie !!
spadająca gwiazdo nawet robiąc mi dziurę w głowie
spełniłaś życzenie.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marek Dunat
Marek Dunat 27 września 2007, 13:02
kurde. i co ja mam powiedzieć dobrego ?? :/
przysłano: 27 września 2007 (historia)

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca