Spadająca gwiazda

Gibi

Spadająca gwiazda uderzyła mnie w głowę
i jak teraz dokończę kolorować mój obrazek ??
przecież wyszedłem tylko na chwile po czerwoną kredkę
w zeszyciku zostało tak z zielonym i niebieskim
a tam czerwony najważniejszy
skąd teraz wezmę czerwony ??
wiem położę głowę na zeszycie i będzie !!
spadająca gwiazdo nawet robiąc mi dziurę w głowie
spełniłaś życzenie.
Oceń ten tekst
Gibi
Gibi
Wiersz · 27 września 2007
anonim